Over ons

ATECON vzw is een spin-off bedrijf dat werd opgericht in 2014. Als dienstverlenend bedrijf bieden wij controles, risicoanalyses, adviezen, energieprestatiecertificaten en opleidingen aan.

Als jong dynamisch bedrijf wil ATECON zich in de markt profileren als kwalitatieve en flexibele speler die een betrouwbare service levert voor een betaalbare prijs en dit zowel voor de industriële als de particuliere markt. Dankzij de medewerkers die 10 jaar ervaring hebben in de sector zal ATECON zich meteen competitief kunnen opstellen.

Met behulp van een sterke en duidelijke bedrijfsprocessen wil ATECON een gesmeerde organisatie zijn waar de klant centraal staat. De Missie en Visie van ATECON moeten het mogelijk maken om anders te zijn en onze klanten te laten focussen op hun kernactiviteiten.

Missie

Aan betaalbare prijs alle wettelijke controles, adviezen en opleidingen verzorgen voor ondernemingen, installateurs en particulieren, zonder dat klanten op kwaliteit inboeten.

Visie

ATECON wil in gans Vlaanderen en Brussel, als onafhankelijk partner voor ondernemingen en installateurs, flexibel, transparant en integer, zijn controletaken uitvoeren. Onze opleidingen verzorgen wij op een heldere en direct bruikbare manier, indien nodig op maat van onze klant en binnen het verwachtingspatroon van zijn bedrijf en medewerkers. Particulieren weten snel en duidelijk welke aandachtspunten hun woning of appartement vergen.

Aan ATECON-klanten bieden wij, door sterke en duidelijke processen, de mogelijkheid via elektronische weg snel hun opdrachten door te geven en de stand van zake op te volgen.

Alle ATECON-klanten kunnen zich door onze professionele aanpak op hun kernactiviteit focussen, gerust zijn over de veilige werking van hun uitrustingen en zo hun veiligheid, deze van hun medewerkers, gezinsleden en huurders bevorderen.